Varázslatos Pousadák – romantikus szállások Portugáliában

A portugálok számára a szenvedély legalább olyan fontos, mint a lélegzetvétel. Szenvedélyesen vonzódnak az óceánhoz, szenvedélyes odaadással fogyasztják az ízletes ételeket és a zamatos borokat, szenvedélyesen képesek az életet élvezni, nagyokat kacagni és szerelembe esni.

A portugálok hisznek abban, hogy a romantika fiatalok és idősek számára egyaránt az öröm forrása, hisznek a szerelemben. Az életet élvezni kell: a lassú, ráérős ebédek, a délutáni lustálkodás a mindennapok természetes velejárója. Vég nélkül lehet barangolni a keskeny, zegzugos utcákon, ahol a járdákat apró kövekből kirakott dekorációk díszítik. Ezt a szenvedéllyel vegyített romantikát és a régi korok hangulatát találjuk meg a gyönyörű természeti környezetben található régi udvarházak, majorok, kolostorok és kastélyszállók által nyújtott „menedékekben”, a Pousadákban.

Ezek a szokatlan szálláshelyek gyakorta védett műemlékek, s mint ilyenek lehetővé teszik az igazi, jellegzetes portugál romantika felfedezését. A szálláshelyeket a 21. századi emer igényeihez mérten minden kényelemmel felszerelték, így biztosítva a vendégek tökéletes kikapcsolódását. A varázslatos Pousadák garantáltan ellágyítják még a legblazírtabb emberek szívét is.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.