Ismeri Ön a JUFA házakat?

Ausztriában egyre többen választják szálláshelyként az un. JUFA házakat, amelyekből több mint 40 található Ausztria legszebb vidékein.

JUFA: ifjúsági- és családi vendégházak

Ezek a fiatalos, környezet- és családbarát vendégházak tágas, kényelmesen berendezett, 2-4-6 fős szobákkal rendelkeznek. A vendégeknek lehetőségük van reggelis, félpanziós és teljes ellátást igényelni. A vendéglátásra nagy hangsúlyt fektetnek a vendéglátók, hogy mindig finom és friss ételek kerüljenek a vendégek asztalára.

Gasztronómia JUFA módra

Reggelente büféreggeli, ahol a sok finomság mellett megkóstolhatjuk az isteni házi lekvárokat, a környék gazdaságaiból származó tejtermékeket és friss, ropogós péksüteményeket. Ebédre és vacsorára leves, húsos vagy húsmentes ételek és az egészség jegyében friss saláták és gyümölcsök várják a vendégeket. Naponta egyszer desszert egészíti ki az étkezést. Tea és gyümölcslé ingyenesen jár a vendégeknek az étkezéseknél.

Kinek ajánljuk?

Családoknak, kisebb-nagyobb társaságoknak és mindenkinek, aki az utazását nem szeretné magas szállásköltséggel megterhelni, de szereti a kényelmes elhelyezést.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.